Maksimalna težina narudžbe je 28 kg - možete kupiti jos 28Kg.
14%

3kg paket Jolly Caffé Espresso TSR, Crema, Firenze zrna kave

Težina3 kg
Jolly Caffé Espresso TSR zrna kave 1kg

Nema na zalihi

72,90  84,90 

58,32  bez PDV-a

549,41 KN 639,85 KN

Nema na zalihi

SKU306 Categories, , , , Brendovi,

Možda ti se također svidi

Jolly Caffé Espresso TSR zrna kave 1kg

Jolly Caffé Tuscan Smooth Roasted TSR mješavina je 70% kave Arabica i 30% kave Robusta, a rezultirajuća mješavina ima prvoklasni puni okus i jedinstvenu aromu espressa. U proizvodnji TSR kave ništa se ne prepušta slučaju, za ovu mješavinu koriste se najbolje planinske plantaže kave Arabika s 30% miješanja zrna kave Robusta iz Srednje i Južne Amerike. Zbog nešto većeg sadržaja ulja u zrnu Robusta, mješavina Jolly Caffé TSR ima izvrsnu i gustu kremu koja će posebno ugoditi ljubiteljima slađih kava. Jolly kava postala je povijesno prvi nositelj certifikata Espresso Italiano Certificato i Instituto Nazionale Espresso Italiano.

Jolly Caffé Crema zrna kave 1kg

Prestižna mješavina 12 planinskih sorti arabike predstavlja znanje i vještinu toskanske pržionice Jolly Caffé S.p.A. Kava ima ugodnu aromu cvijeća i okusa je plemenitog voća sa svježom aromom. Nakon ispijanja kave osjećate čokoladni okus. Časopis PANITALIA ocijenio je ovu kavu najboljom kavom u cijeloj Italiji i pobijedila je pržionice poput New Yorka ili Illyja. Jolly kava postala je povijesno prvi nositelj certifikata Espresso Italiano Certificato i Instituto Nazionale Espresso Italiano.

Jolly Caffé Firenze zrna kave 1kg

Mješavina 12 sorti visokokvalitetnih žitarica arabike iz gorja Srednje i Južne Amerike, dopunjena sortama Robusta u omjeru 70:30. Miješajući tradicionalnu južnoameričku robustu, smješa dobiva nevjerojatno jaku kremu. Kava je posebno pogodna za pripremu cappuccina. Ako ga pripremate u automatskom aparatu za kavu, možete se veseliti ugodnom čokoladnom espressu blagog okusa lješnjaka. Jolly kava postala je povijesno prvi nositelj certifikata Espresso Italiano Certificato i Instituto Nazionale Espresso Italiano.

JOLLY CAFFÉ

1953. – Firenca – Dante Balardenielli osniva tvrtku iz snova. Kavu prži od djetinjstva, a od početka mu je bilo jasno da želi pržiti najbolju kavu u Firenci, a možda i širom svijeta. Jedan je od rijetkih vlasnika koji se ne libi uložiti veliku količinu novca u razvoj nove opreme i proučavanje ponašanja kave tijekom postupka prženja. Za samo nekoliko godina postaje jedna od najpriznatijih pržionica kave u Toskani. Bio je poznat po svojim putovanjima do farmera koji su na njegovim plantažama uzgajali zrna kave. Čak im je financijski pomagao u godinama propadanja usjeva. Kava mu je bila i strast i opsesija. 1989. čak je osnovao i Consorzio Grancaffé, koji je predstavljao 11 najpoznatijih talijanskih pržionica. Sama pržionica nalazi se u mjestu Grassina u blizini Firence. Kao jedna od malih pržionica, u svojoj ponudi je zadržala glavni proizvod, visokokvalitetnu mješavinu prvoklasne arapske Jolly Caffé Creme, koja se sastoji od 12 pažljivo odabranih arapskih planinskih regija Srednje i Južne Amerike. Kao dobavljač zelene kave, pržionica koristi isključivo certificirane uzgajivače najboljih BIO kava.