Maksimalna težina narudžbe je 28 kg - možete kupiti jos 28Kg.
16%

3kg paket Lucaffé Classic, Espresso Bar, Mr. Exclusive 100% Arabica zrna kave

MJESTO PRZENJA:
Lago Di Garda
Težina3 kg
Lucaffé Espresso Bar zrna kave 1kg

Nema na zalihi

73,90  87,90 

59,12  bez PDV-a

556,95 KN 662,46 KN

Nema na zalihi

Možda ti se također svidi

Lucaffé Classic zrna kave 1kg

Lucaffé Classic je jaka kava blagog do pomalo čokoladnog okusa i pune kreme. Udio je 80% Arabica i 20% Robusta. Ova kava ima obožavatelje širom svijeta. O njoj se često piše posebno u zapadnoj Europi. Kod nas ova marka još uvijek gradi svoju poziciju. Smjesa je idealna za pripremu cappuccina i latte macchiata.

Lucaffé Espresso Bar zrna kave 1kg

Lucaffé Espresso bar vrlo je ugodna mješavina kave za svakodnevno piće tipičnog blago slatkastog okusa, lagane arome i srednje kreme. Zahvaljujući ugodnim svojstvima prikladna je za pripremu klasičnog espressa s primjesom slatke pržene čokolade.

Lucaffé Mr Exclusive 100% zrna kave Arabica 1kg

Lucaffé Mr. Exclusive je mješavina 100% Arabica kave pržene od ravnomjerno sortiranih zrna kave. Na prvi pogled prepoznat ćete jednako velika i visokokvalitetna pržena zrna. Nježno pečenje doprinosi uravnoteženom, mekanom i laganom okusu dobijenog espressa. Kava je jako aromatična. Mr. Exclusive je 100% Arabica napravljena samo od visokokvalitetnih zrna kave iz Srednje i Južne Amerike.

LUCAFFÉ

1996. – Lago di Garda – ova mlada marka kave osnovana je u Italiji. Mladi poduzetnik Gian Luca Venturelli uspio je u relativno kratkom vremenu izgraditi brend s međunarodnom prisutnošću. Tvrtka brine o cijelom procesu proizvodnje kave. Vlasnik sam putuje do plantaža i testira uzorke. Isti naglasak stavlja se i na transport zelene kave. Primjerice, ekskluzivna kava Jamaica Blue Mountain uvozi se u malim drvenim bačvama, jer su uvjereni da će samo takvim transportom zadržati specifičnu aromu. Prema tipičnoj talijanskoj metodi prženja, proizvodnja kave je spora s finom kalcinacijom u rotacijskim bubnjevima. Kava ima lagani pikantni dodir s aromom slatke pržene čokolade. Veliki naglasak također je stavljen na grafičku obradu ambalaže i kvalitetu same ambalaže. Gian Luca dizajnira ambalažu kako bi predstavio mješavinu kave i pokrenuo maštu kupca.