Maksimalna težina narudžbe je 28 kg - možete kupiti jos 28Kg.
17%

3kg paket Pellini Aroma Oro Gusto Intenso, Vivace, Cremoso zrna kave

Težina3 kg
Pellini Aroma Oro Gusto Intenso zrna kave 1kg

Nema na zalihi

Pellini Vivace zrna kave 1kg

Nema na zalihi

Samo 1 komad(a) na zalihi

57,90  69,90 

46,32  bez PDV-a

436,36 KN 526,80 KN

Nema na zalihi

Možda ti se također svidi

Pellini Aroma Oro Gusto Intenso zrna kave 1kg

 Kava Pellini Aroma Oro Gusto Intenso miješa se iz aromatičnih vrsta kave Arabica iz Latinske Amerike i visokokvalitetne Robuste s azijskih i afričkih plantaža. Pravilan odabir zrna i sporo prženje omogućili su stvaranje kave bez znakova kiselosti i s nižim sadržajem kofeina.Dobijeni  espresso ima specifičan i uravnotežen okus bez znakova kiselosti s bogatom kremom i blago začinjenom aromom. Kava je ugodnog okusa i intenziteta. Smjesa je prikladna za upotrebu u automatskim aparatima za kavu, posebno za pripremu cappuccina ili latte macchiata.

Pellini Vivace zrna kave 1kg

Espresso Bar Vivace zamijenio je legendarnu mješavinu kave Pellini Classico pržene do 1953. Nova mješavina je tamno pržena u omjeru 80:20 u korist Arabice i jamči snažno tijelo uravnoteženog gorko-slatkog okusa bez nagovještaja kiselosti. Nevjerojatna krema. Osnova recepta za smjesu temelji se na uspješnom prethodniku, ali glavni majstor u pržionici koristio je klasu kvalitetnijih južnoameričkih kava Arabica. Sve vrste kava Pellin, kao i tip Vivace, karakteriziraju polagano i ujednačeno pečenje tijekom kojeg se prže do tamnog stupnja. Zahvaljujući ovom postupku smjesa dobiva prepoznatljiv i snažan okus. Kava je savršena za automatske aparate za kavu i za pripremu kava s mlijekom.

Pellini Cremoso zrna kave 1kg

Pellini Cremoso smjesa je s omjerom 80% Arabice i 20% Robusta. Posebno je pogodna za kućne automatske aparate za kavu, a smjesa je savršena za izradu cappuccina. Sve vrste kava Pellin, kao i Cremoso, karakteriziraju polagano i ujednačeno prženje tijekom kojeg se prže do tamnog stupnja. Zahvaljujući ovom postupku smjesa dobiva prepoznatljiv i snažan okus. Kava je savršena za automatske aparate za kavu i za pripremu kava s mlijekom.

PELLINI 

1922. u Veroni jeosnovana pržionica kave Pellini S.p.A. Karakterizira je maksimalan napor za pravljenje najkvalitetnije kave. Snažna volja i odlučnost upravljali su svakom odlukom tvrtke i odražavali su se u svim njezinim aktivnostima vezanim uz razvoj, kvalitetu proizvoda i globalnu suradnju. Kava Pellini, kao jedna od rijetkih talijanskih kava, nosi Kosher certifikat za sve svoje proizvode. Pellini Caffé osvojio je zlatnu medalju na međunarodnim testiranjima kave i vodeći je na tržištu mocha kave. Kave odlikuje visoka kvaliteta s oznakom ISO 9002.Obiteljska pržionica  Pellini fokusira se uglavnom na talijansko tržište na kojem ima snažnu poziciju. Manji postotak proizvodnje se izvozi.