Maksimalna težina narudžbe je 28 kg - možete kupiti jos 28Kg.
15%

Lavazza Classico Caffé Crema zrna kave 1kg

INTENZITET:
Izrečena
PJENA:
Gusta
SADRZAJ KOFEINA:
Srednji
UKUS:
Gorka, Slatko
MJESTO PRZENJA:
Turín
TEZINA:
1kg
Težina1 kg

16,90  19,90 

13,52  bez PDV-a

127,37 KN 149,98 KN

Nema na zalihi

SKU8000070027411 Categories, , , , Brendovi,

Možda ti se također svidi

Kava u zrnu Lavazza Crema Classico sadrži jedinstvenu mješavinu 70% kave Arabica i 30% kave Robusta. Rezultat odličan svjež, nježan i lagan okus te intenzivan aromatični miris. Zahvaljujući posebnom načinu prženja na vrući zrak, zrna kave su ravnomjerno pržena i bez bilo kakvih oštećenja. Sadrži srednju vrijednost kofeina zbog čega je savršen izbor za popodnevnu šalicu kave.
Primjerena je za pripremu kave u svim aparatima za kavu koji omogućavaju mljevenje kave, kao i za klasičnu, domaću pripremu kave. Zahvaljujući posebnom načinu pakiranja, kava Crema Classico čuva visoku kvalitetu i dugotrajnu svježinu.

LAVAZZA

1894. – Torino – počinje priča o najpoznatijoj talijanskoj pržionici kave Lavazza. Luigi Lavazza kupio je malo zemljište u starom dijelu Torina i tamo otvorio vlastitu trgovinu. Nakon godinu dana, poduzetni Luigi počeo je pržiti vlastitu kavu. Došao je s potpuno novim ukusom jer je počeo miješati zrna kave različitog podrijetla. Odmah je zatražio plaćanje autorskih prava za cijeli postupak proizvodnje kave. Kasnije, u dobi od 74 godine, udio u tvrtki podijelio je između svoja tri sina. Meksiko, Vijetnam, Indonezija, Honduras, Uganda, Gvatemala i naravno Kolumbija s Brazilom. Lavazza uvozi najkvalitetniju zelenu kavu iz gotovo cijelog svijeta. Lavazza ima 45% udjela u ukupnom tržištu kave i 76% udjela u ukupnoj potrošnji kave kućanstava. Stoga ne čudi da njegova dnevna proizvodnja iznosi gotovo 400 tona kave, a zapošljava gotovo 2000 zaposlenika. Lavazza koristi prženje na zraku, koje osigurava savršeno ujednačeno pečenje zrna kave bez ikakvih oštećenja. Potpuno automatski sustav pakiranja koristi vlastite patentirane materijale kako bi osigurao kvalitetu i svježinu kave. Kao počast njegovom osnivaču Luigiju Lavazzi,u Torinu 1996 godine na mestu gde je sve počelo otvoren je autentičan kafić.