Maksimalna težina narudžbe je 28 kg - možete kupiti jos 28Kg.
20%

NEW YORK BIO E.S.E. pod 44mm 150ks

INTENZITET:
Ekstra jaka
PJENA:
Ekstra gusta
SADRZAJ KOFEINA:
Srednji
UKUS:
Gorka, Kiselo
MJESTO PRZENJA:
Tuscany
TEZINA:
1kg
Težina1 kg

39,90  49,90 

31,92  bez PDV-a

300,71 KN 376,07 KN

Nema na zalihi

Možda ti se također svidi

Kava je izvrsna, zaslađena 100% arabica od odabranih zrna, sa potisnutom kiselošću u pozadini, što je svojstveno kavama iz ove pržionice. Zrna kave uzgajale su male autohtone zajednice u Srednjoj i Južnoj Americi na nadmorskoj visini od 1000 do 2000 metara bez upotrebe ikakvih sintetskih kemikalija. Briga o plodnosti tla usmjerena je na korištenje prirodnih gnojiva i usvajanje ispravnih agrotehničkih postupaka koji se prenose generacijama uz poštovanje prirode i čovjeka.
E.S.E mahune (Cialde na talijanskom) omogućuju pripremu talijanskog espressa u aparatima za kavu na ručicu na higijenskiji način. Kod pripreme espressa koriste se modificirani aparati za kavu (s plitkom polugom) koji su jednostavni za rukovanje i zahtijevaju minimalno održavanje zahvaljujući “waste-free” tehnologiji mahuna. Ovaj način pripreme espressa popularan je u domovima, uredima i manjim tvrtkama. Na tržištu se mogu naći kapsule za kavu raznih proizvođača, ali budući da imaju unificiranu dimenziju – njihova je upotreba na različitim tipovima aparata za kavu na polugu univerzalna. E.S.E. mahune su izrađene od papirnatih filtera / veličine 44 mm / u koje se preša mljevena kava koja sadrži dozu iste finoće mljevenja i iste težine (uglavnom 7 grama).
Pojedinačne porcije pakiraju se u zaštitnoj atmosferi u posebnu ambalažu, čime se osigurava dugotrajno očuvanje svih aromatičnih komponenti okusa kave.

NEW YORK

1930-Toskanija- nastala već legendarna marka kave. Obiteljska pržionica je bila osnovana vlasnikom kafića New York u gradiću Montecatini-terme u Toskaniji. Na početku 30.godina gospodin Ugo Incerpi je kupio aparat za prženje kave da može svojim izabranim klijentima koji su se došli liječiti u toplice ponuditi poseban proizvod. Njegova kava je bila tako dobra da su ljudi počeli dolaziti čak iz Florencije da mogu tada još u kavi Sor Ugo uživati. U 50.50.godinama je poduzeće preuzeo sin Onori Oscar. Pržionica skupa s kafićem tada je doživjela veliki razvoj i počela konkurirati velikim pržionicama po cijeloj Toskaniji i Italiji. Kava New York je nekoliko puta postala pobjednikom izbora za najbolju kavu svijeta . Reprezentira ekskluzivan izbor najboljih Srednjoameričkih kava s udjelom najskuplje i visoko cijenjene kave na svijetu – Jamaica Blue Mountains.