Maksimalna težina narudžbe je 28 kg - možete kupiti jos 28Kg.
5%

4kg paket Lavazza Top Class, Super Crema, Qualita Oro, Gran Espresso zrna kave

Težina4 kg

79,90  83,90 

63,92  bez PDV-a

602,17 KN 632,31 KN

Na zalihi

Možda ti se također svidi

Top Class zrna kave 1kg

Mješavina 70% planinske kave Arabica iz Južne i Srednje Amerike i 30% nevjerojatne Robuste iz Indonezije – obale Jave, koja se svrstava među najbolje na kontinentu. To je svjetski najprodavaniji spoj u gastronomiji. Lavazza Top Class jedna je od najboljih smješa pržionice Lavazza. Oznaka TOP joj pripada s pravom, jer postiže idealnu vrijednost između snage i gorčine, između jake arome i pomalo slatkastog okusa. Izvrsna za sve vrste aparata za kavu. Metoda prženja na zraku osigurava savršeno ravnomjerno prženje zrna kave bez ikakvih oštećenja. Potpuno automatski sustav pakiranja Lavazza koristi vlastite dizajnirane i proizvedene materijale kako bi osigurali kvalitetu i svježinu kave.

Super Crema zrna kave 1kg

Zrna kave koja se koriste u proizvodnji ove mješavine sastoje se 60% od začinjene brazilske i južnoameričke kave Arabica i 40% visokokvalitetnih kava Robusta iz Indije. Lavazza Super Crema je pogodna za trenutke opuštanja ili čak na poslu. Ima pomalo gladak i skladan okus s egzotičnom aromom zrna koji će vas ugodno opustiti i smiriti. Prikladna je za klasične automatske aparate za kavu, ali nije baš prikladna za aparate sa filterom i principom kapanja Metoda prženja na zraku osigurava savršeno ravnomjerno prženje zrna kave bez ikakvih oštećenja. Potpuno automatski sustav pakiranja Lavazza koristi vlastite dizajnirane i proizvedene materijale kako bi osigurao kvalitetu i svježinu kave.

Qualita Oro zrna kave 1kg

Izvanredno slatka 100% Arabica zadovoljit će sve prave znalce kave. Pravi talijanski espresso privlači intenzivnom aromatičnom smjesom, koju čine najkvalitetnija zrna iz Srednje Amerike i Brazila. U okusu ove smjese, pržionica Lavazza pronašla je točnu i pravu ravnotežu za naše okusne pupoljke. Izvrsne prirodne arome, izvrsne kreme i osvježavajućeg okusa. Lavazza Qualita Oro zaista je fantastična kava. Zrna kave Arabica potječu iz Srednje Amerike. Idealna je za nove ljubitelje kave. Blaga kiselost zajedno s jakim okusom iznenadit će vas svojom kvalitetom.

Gran Espresso zrna kave 1kg

Visok udio najkvalitetnijih zrna kave Arabica iz Srednje i Južne Amerike nadopunjuje začinjenu aromu kave Robusta i oduševit će svakog ljubitelja kave. Izvrsna Gran Espresso mješavina specifična je posebno zbog široke palete okusa, punoće i sjajne guste kreme. Jedno od karakterističnih svojstava kave Lavazza Gran Espresso je ogromno aromatično bogatstvo kave. Bit ćete vrlo ugodno iznenađeni savršenom i ukusnom pjenom koja na površini tvori par slojeva debele pjene kroz koju će šećer teško proći. Metoda prženja na zraku osigurava savršeno ravnomjerno prženje zrna kave bez ikakvih oštećenja. Potpuno automatski sustav pakiranja Lavazza koristi vlastite dizajnirane i proizvedene materijale kako bi osigurao kvalitetu i svježinu kave.

LAVAZZA

1894. – Torino – počinje priča o najpoznatijoj talijanskoj pržionici kave Lavazza. Luigi Lavazza kupio je malo zemljište u starom dijelu Torina i tamo otvorio vlastitu trgovinu. Nakon godinu dana, poduzetni Luigi počeo je pržiti vlastitu kavu. Došao je s potpuno novim ukusom jer je počeo miješati zrna kave različitog podrijetla. Odmah je zatražio plaćanje autorskih prava za cijeli postupak proizvodnje kave. Kasnije, u dobi od 74 godine, udio u tvrtki podijelio je između svoja tri sina. Meksiko, Vijetnam, Indonezija, Honduras, Uganda, Gvatemala i naravno Kolumbija s Brazilom. Lavazza uvozi najkvalitetniju zelenu kavu iz gotovo cijelog svijeta. Lavazza ima 45% udjela u ukupnom tržištu kave i 76% udjela u ukupnoj potrošnji kave kućanstava. Stoga ne čudi da njegova dnevna proizvodnja iznosi gotovo 400 tona kave, a zapošljava gotovo 2000 zaposlenika. Lavazza koristi prženje na zraku, koje osigurava savršeno ujednačeno pečenje zrna kave bez ikakvih oštećenja. Potpuno automatski sustav pakiranja koristi vlastite patentirane materijale kako bi osigurao kvalitetu i svježinu kave. Kao počast njegovom osnivaču Luigiju Lavazzi,u Torinu 1996 godine na mestu gde je sve počelo otvoren je autentičan kafić.