Obrada osobnih podataka za potrebe marketinških usluga

Obrada osobnih podataka za potrebe marketinških usluga

Osnovni opis:

Vaše osobne podatke (prezime i ime, telefon, e-pošta, kolačići, preferencije za kupovinu i izražen interes za proizvode i informacije na našoj web stranici) koristit će naša tvrtka Stinson sro, tijekom razdoblja od 10 godina od zadnje kupnje, kako bi prikazala i poslala zanimljive i relevantne ponude kao i proizvode iz naše ponude. Dozvola za obradu osobnih podataka u marketinške svrhe daje se dobrovoljno. Da bismo poboljšali vaše iskustvo posjećivanja naše stranice, podatke obrađujemo u skladu sa zakonom u suradnji sa sljedećim tvrtkama ili njihovim alatima: Google, Facebook.

Svoj pristanak možete opozvati u bilo kojem trenutku sa svakom e-poštom koju primite od nas. Svaka e-pošta sadrži vezu za otkazivanje pretplate na e-poštu. Također od nas možete zatražiti, ispraviti ili izbrisati sve podatke. Također s bilo kojim problemom se možete obratiti Uredu za zaštitu osobnih podataka.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili ako trebate više informacija o zaštiti osobnih podataka, pošaljite nam e-mail na kontakt@freshkava.hr

Detaljan opis:

Poštovani kupci,

S obzirom na činjenicu da su 25. svibnja 2018. Europski parlament i Vijeće Vijeća Europske unije 2016/679 o zaštiti pojedinaca u vezi s osobnim podacima i slobodnom kretanju takvih podataka, kojim se ukida smjernica  95/46, od vas nam je potreban novi pristanak koji zadovoljava nove uvjete.

Molimo pročitajte dolje navedene informacije vezane uz obradu osobnih podataka koje smo pripremili u obliku pitanja i odgovora. Ako imate pitanja ili nejasnoće u vezi s pristankom, nazovite našu liniju: ili napišite e-mail na: kontakt@freshkava.hr

TKO JE UPRAVITELJ OSOBNIH PODATAKA?

Upravitelj osobnih podataka je tvrtka koja određuje svrhu i način obrade osobnih podataka. Upravitelj vaših osobnih podataka u marketinške svrhe je tvrtka Stinson, s.r.o.

KOJE OSOBNE PODATKE OBRAĐUJEMO?

U marketinške svrhe obrađujemo sljedeće kategorije osobnih podataka kako bi nam pomogli da identificiramo niz proizvoda i usluga koji bi vam se mogli svidjeti i odgovorimo na vaše potrebe.

Osnovni identifikacijski podaci – ime i prezime, adresa, adresa prebivališta.

Kontakt podaci- telefon, e-pošta

Informacije o upotrebi proizvoda i usluga – koje smo vam usluge u prošlosti pružali, informacije o korištenju mrežne korisničke zone. Na temelju tih podataka možemo preporučiti odgovarajuće proizvode i usluge.

Informacije iz evidencije telefonskih poziva ili drugih interakcija s vama

Podaci o geolokaciji iz web preglednika. Te se informacije obično mogu koristiti za preporuku kontaktiranja najbližeg davatelja usluga ili podružnice.

IZ KOJIH IZVORA OSOBNI PODACI DOLAZE?

Osobne podatke navedene u prethodnoj točki prikupljamo izravno od vas. Ove osobne podatke dajete kad kreirate nalog ili ste ih dali u drugim dokumentima.

Osobni podaci također mogu potjecati iz javno dostupnih izvora, registara i evidencija, poput komercijalnog registra. Vaši osobni podaci mogu također doći od trećih strana koje su ovlaštene za njihovo rukovanje.

U KOJE SVRHU STE DALI SUGLASNOST?

Pristali ste na marketinške svrhe koje zahtijevaju sljedeće radnje:

Ponuditi proizvode i usluge. Na temelju vašeg pristanka, možemo vam dostaviti ponudu u elektroničkom obliku, uglavnom u obliku e-pošte, u pisanom obliku ili u obliku telefonskog govora,

Automatizirana obrada osobnih podataka kako bi se poslovna ponuda prilagodila vašim individualnim potrebama,

Istraživanje tržišta i ispitivanje zadovoljstva kupaca korištenih proizvoda i usluga.

Suglasnost dana u marketinške svrhe je dobrovoljna. Međutim, to je neophodno kako bismo vam mogli poslati pojedinačne ponude proizvoda i usluga nasih poslovnih partnera. Ne možemo vam pružiti pojedinačne ponude proizvoda i usluga bez suglasnosti dane na ovaj način.

ZAŠTO SE RADI PROFILIRANJE I AUTOMATIZIRANO ODLUČIVANJE?

Naša tvrtka nastoji vam pružiti individualno prilagođenu ponudu proizvoda i usluga. Iz tog razloga vaše osobne podatke profiliramo uz vaš pristanak. U tu svrhu koristimo automatske informacijske sustave, web aplikacije ili kalkulatore. U skladu s tim, vam šaljemo individualizirana izvješća, ponude proizvoda i usluga naše tvrtke.

Automatska procjena (profiliranje) osobnih podataka pomoći će nam da bolje razumijemo vaše potrebe, procijenimo buduće radnje i u skladu s tim prilagodimo ponudu naših proizvoda i usluga.

KOLIKO DUGO ĆEMO ČUVATI VAŠE OSOBNE PODATKE?

Dali ste pristanak za vrijeme trajanja ugovornog odnosa i sljedećih 10 godina od prestanka ovog ugovornog odnosa ili dok ne opozovete svoj pristanak.

Ako niste ili ne postanete potrošač Tvrtke, vaš nalog će vrijediti 10 godina od datuma dodjele ili dok ga ne opozovete.

Nakon određenog vremena vaši će se osobni podaci izbrisati, ali samo u onoj mjeri i u svrhe za koje zakonski pristanak nije potreban.

TKO SU NAŠI POSLOVNI PARTNERI?

Vaš pristanak odnosi se i na prijenos osobnih podataka odabranom poslovnom partneru. Naši poslovni partneri također se pridržavaju pravila zaštite osobnih podataka, s njima smo sklopili ugovor o obradi osobnih podataka.

Popis partnera

Google

Facebook

TKO MOŽE PRISTUPITI VAŠIM OSOBNIM PODACIMA?

Za obradu podataka u marketinške svrhe, drugi subjekti koji obrađuju osobne podatke, poput posrednika čija je uloga pružanje usluga poduzeću. To mogu biti, na primjer, vanjske tvrtke koje upravljaju našim sustavima ili pružaju usluge koje osiguravaju pravilan rad tvrtke i obradu osobnih podataka u marketinške svrhe. Sa spomenutim posrednicima imamo ugovor o obradi osobnih podataka na temelju kojeg su i oni obvezni poštivati ​​stroga pravila zaštite osobnih podataka.

KOJA SU VAŠA PRAVA U OBRADI OSOBNIH PODATAKA?

Pravilna obrada vaših osobnih podataka važna je za tvrtke u Slovačkoj Republici, a njihova zaštita za nas je veoma bitna. Tijekom obrade osobnih podataka možete ostvariti sljedeća prava:

Informacije o obradi vaših osobnih podataka

Podaci sadrže: identifikaciju i kontakt administratora, njegovog predstavnika i, prema potrebi, odgovorne osobe, svrhu obrade, kategorije osobnih podataka o kojima se radi, primatelja ili kategorije primatelja osobnih podataka, informacije o dijeljenju osobnih podataka u treće zemlje, popis vaših prava, mogućnost kontaktiranja Ureda za zaštitu osobnih podataka, izvor obrađenih osobnih podataka, informacije o tome kako dolazi do automatiziranog donošenja odluka i profiliranja.

Pravo pristupa osobnim podacima

Imate pravo na potvrdu jesu li osobni podaci obrađeni a ako jesu imate pristup podacima, kategorije traženih osobnih podataka, korisnici ili kategorije korisnika, razdoblje čuvanja osobnih podataka, kao i pravo na informacije o vašim pravima, pravo na podnošenje žalbe Uredu za zaštitu osobnih podataka, informacije o tome odvija li se automatizirano donošenje odluka i profiliranje, informacije i jamstva u slučaju prijenosa osobnih podataka u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju. Imate pravo pružiti kopije obrađenih osobnih podataka.

Pravo na ispravak

Obrađujemo vaše zastarjele ili netočne osobne podatke? Na primjer, jeste li promijenili adresu prebivališta? Javite nam i pobrinut ćemo se za vaše osobne podatke.

Pravo na brisanje

U nekim zakonskim slučajevima dužni smo izbrisati vaše osobne podatke prema vašem naputku. Međutim, svaki takav zahtjev podliježe individualnoj procjeni, jer Stinson s.r.o također ima obvezu ili legitimni interes zadržati osobne podatke.

Pravo na ograničenje obrade

Ako želite da se vaši osobni podaci obrađuju isključivo u najnužnije pravne svrhe ili želite blokirati osobne podatke.

Pravo na prijenos podataka

Ako želite da vaše osobne podatke pružimo drugoj tvrtki, proslijedit ćemo vaše osobne podatke u odgovarajućem obliku subjektu koji navedete, osim ako nas u tome sprječavaju pravne ili druge značajne zapreke.

Pravo na prigovor i automatizirano pojedinačno donošenje odluka

Ako utvrdite ili sumnjate da obrađujemo osobne podatke kršeći vašu privatnost ili kršeći zakon, kontaktirajte nas i zatražite da objasnimo i riješimo neprikladnu situaciju. Također možete izravno prigovoriti automatiziranom donošenju odluka i profiliranju.

Pravo podnošenja žalbe Uredu za zaštitu osobnih podataka

Možete se obratiti svom nadzornom tijelu, a to je Ured za zaštitu osobnih podataka Slovačke Republike sa sjedištem na adresi Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, u bilo kojem trenutku sa svojom žalbom ili pritužbom u vezi s obradom osobnih podataka.

Gdje možete ostvariti svoja prava i naplaćuju li se ta prava?

Individualna prava u društvu mogu se ostvariti slanjem e-maila na adresu: kontakt@freshkava.hr ili pisanim zahtjevom na sjedište tvrtke ili na adresu za dopisivanje: Stinson sro, Hlboká cesta 42, Žilina 010 0, Slovačka. Sve pravne informacije pružamo besplatno.

U kom vremenskom periodu možemo očekivati odgovor od tvrtke?

Komentare i sve informacije o poduzetim mjerama pružit ćemo vam što je prije moguće, ali najkasnije u roku od 30 dana. Ako je potrebno, a s obzirom na složenost i broj prijava, možemo to razdoblje produljiti na 60 dana. Obavijestit ćemo vas o produženju, uključujući i razloge.

KAKO MOŽETE OPOZVATI SUGLASNOST NA OBRADU OSOBNIH PODATAKA?

Suglasnost za obradu osobnih podataka temelji se na načelu dobrovoljnosti. To znači da ga možete opozvati u bilo kojem trenutku. Ne želite više primati ponude proizvoda i usluga naših poslovnih partnera? Žao nam je, ali u potpunosti poštujemo vašu odluku.

Što bi opoziv pristanka trebao sadržavati?

Tko podnosi žalbu. Navedite svoje ime, adresu i datum rođenja kako bismo vas mogli identificirati.

Podaci za koje ne želite da obrađujemo, vaše osobne podatke. Ako želite primati samo odabrane ponude, navedite koje su ponude uključene kako bismo vas mogli obavještavati. Vaš potpis.

Kako mogu podnijeti žalbu?

Povlačenje dozvole za obradu osobnih podataka u marketinške svrhe može se poslati u pisanom obliku kako bismo pravilno evidentirali vašu žalbu. Ne zaboravite potpisati žalbu.

Pismenom izjavom koja se šalje sjedištu ili na adresu za korespondenciju tvrtke.

Zatvoriti

Pjevajte

Zatvoriti

Košarica (0)

Cart is empty Nema proizvoda u košarici.