Maksimalna težina narudžbe je 28 kg - možete kupiti jos 28Kg.
21%

3kg paket Attibassi Cremadororo, Miscela 1918, Sublime zrna kave

Težina3 kg

62,90  79,90 

50,32  bez PDV-a

474,05 KN 602,17 KN

Na zalihi

SKU302 Categories, , , , Brendovi,

Možda ti se također svidi

Attibassi Cremadororo zrna kave 1kg

Mješavina Crema d’oro, koja je popularna već dugi niz godina, kombinira tradicionalne brazilske sorte kave Arabica s tipičnim slatkim, intenzivnim okusom i Arabicu iz Srednje Amerike i Etiopije s bogatom cvjetnom aromom. Punosti tijela se dodaje mali dio Robuste. Gotovi espresso ima malu gorčinu, jaku voćnu aromu tropskog voća i kakaa.

Miscela 1918 zrna kave 1kg

Espresso Miscela je počast podrijetlu marke Attibassi i vremenu kada je stvorena. Ova jedinstvena mješavina kave izrađena je od pažljivo odabranih zrna kave Arabica iz Brazila koja kavi daju slatkasti okus, dok zrna iz Srednje Amerike i Etiopije obogaćuju okus aromatičnim elementima. Mala količina zrna Robusta nadopunjuje ovu sjajnu kombinaciju. Smjesa je nastala osjetljivim i polaganim prženjem. Attibassi Miscela Espresso 1918 ukusna je mješavina odabranih zrna kave savršene kremaste pjene i savršenog okusa.

Sublime zrna kave 1kg

Izuzetno uravnotežena mješavina 100% Arabice izrađena od pažljivo odabranih zrna kave porijeklom iz Brazila i opranih sorti iz Indije. Južnoameričke kave poznate su prije svega po slatkom i bogatom okusu. Suprotno tome, savršeno oprana arabica iz Indije obogaćuje smjesu voćnom i cvjetnom aromom. Rezultat je prekrasan glatki i aromatični espresso savršeno usklađen s tijelom i jedinstvena krema.

ATTIBASSI

Bologna 1918. potječe iz tradicionalne talijanske pržionice koju su osnovali Agostino Atti i Marco Bassi. Attibassi je talijanska tvrtka za pečenje s ograničenom proizvodnjom. Stroga kontrola cjelokupnog proizvodnog procesa započinje u vrijeme uzgoja u zemljama podrijetla, gdje povjerenici Attibassija pažljivo odabiru najbolja zrna kave i provjeravaju usklađenost s utvrđenim standardima na plantažama. Nakon isporuke zelene kave u Italiju, oni će u svojim laboratorijima provesti posebna ispitivanja okusa, kemijskog sastava i fizikalnih analiza. Kako bi osigurao dosljednost okusa i arome, Attibassi koristi poseban sustav za pohranu kave za klasifikaciju svake serije zelene kave prema njenim homogenim organoleptičkim svojstvima.