Maksimalna težina narudžbe je 28 kg - možete kupiti jos 28Kg.
11%

3kg paket Attibassi Cremadororo, Miscela 1918, Sublime zrna kave

Weight3 kg
Attibassi Miscela 1918 zrna kave 1kg

Out of stock

Attibassi Special Oro zrna kave 1kg

Out of stock

70,90  79,90 

56,72  bez PDV-a

534,34 KN 602,17 KN

Out of stock

SKU302 Categories, , , , Brendovi,
Attibassi Cremadororo zrna kave 1kg

Mješavina Crema d’oro, koja je popularna već dugi niz godina, kombinira tradicionalne brazilske sorte kave Arabica s tipičnim slatkim, intenzivnim okusom i Arabicu iz Srednje Amerike i Etiopije s bogatom cvjetnom aromom. Punosti tijela se dodaje mali dio Robuste. Gotovi espresso ima malu gorčinu, jaku voćnu aromu tropskog voća i kakaa.

Miscela 1918 zrna kave 1kg

Espresso Miscela je počast podrijetlu marke Attibassi i vremenu kada je stvorena. Ova jedinstvena mješavina kave izrađena je od pažljivo odabranih zrna kave Arabica iz Brazila koja kavi daju slatkasti okus, dok zrna iz Srednje Amerike i Etiopije obogaćuju okus aromatičnim elementima. Mala količina zrna Robusta nadopunjuje ovu sjajnu kombinaciju. Smjesa je nastala osjetljivim i polaganim prženjem. Attibassi Miscela Espresso 1918 ukusna je mješavina odabranih zrna kave savršene kremaste pjene i savršenog okusa.

Sublime zrna kave 1kg

Izuzetno uravnotežena mješavina 100% Arabice izrađena od pažljivo odabranih zrna kave porijeklom iz Brazila i opranih sorti iz Indije. Južnoameričke kave poznate su prije svega po slatkom i bogatom okusu. Suprotno tome, savršeno oprana arabica iz Indije obogaćuje smjesu voćnom i cvjetnom aromom. Rezultat je prekrasan glatki i aromatični espresso savršeno usklađen s tijelom i jedinstvena krema.

ATTIBASSI

Bologna 1918. potječe iz tradicionalne talijanske pržionice koju su osnovali Agostino Atti i Marco Bassi. Attibassi je talijanska tvrtka za pečenje s ograničenom proizvodnjom. Stroga kontrola cjelokupnog proizvodnog procesa započinje u vrijeme uzgoja u zemljama podrijetla, gdje povjerenici Attibassija pažljivo odabiru najbolja zrna kave i provjeravaju usklađenost s utvrđenim standardima na plantažama. Nakon isporuke zelene kave u Italiju, oni će u svojim laboratorijima provesti posebna ispitivanja okusa, kemijskog sastava i fizikalnih analiza. Kako bi osigurao dosljednost okusa i arome, Attibassi koristi poseban sustav za pohranu kave za klasifikaciju svake serije zelene kave prema njenim homogenim organoleptičkim svojstvima.