Maksimalna težina narudžbe je 28 kg - možete kupiti jos 28Kg.
17%

3kg paket Pellini TOP, Aroma Oro, Gran Aroma N. 3 zrna kave

MJESTO PRZENJA:
Verona
Težina3 kg

64,90  77,90 

51,92  bez PDV-a

489,12 KN 587,09 KN

Na zalihi

Možda ti se također svidi

Pellini TOP zrna kave 1kg

Pellini je predstavio svjetski poznatu i prepoznatljivu mješavinu Pellini Top Arabice 100% s jedinstvenom aromom koja je postala legenda u rodnoj Veroni. Ekskluzivna je mješavina 9 najkvalitetnijih Gran – Cru Arabic. Polagani postupak nježnog pečenja zajedno s ograničenom godišnjom proizvodnjom i sustavom kontroliranog zrenja osigurava vrlo stabilan okus i aromu. Kava je nagrađena zlatnom medaljom s međunarodnog natjecanja International Coffe Tasting i postala je ikona kod najboljih poznavatelja kave. Smjesu karakterizira nizak udio kofeina do 1,3% (50% manje nego kod konvencionalnih smjesa Robusta). Pellini TOP 100% Arabica ima aromu čokolade, snažnog gorkog okusa sa savršeno baršunastom i vrlo tamnom kremom.

Pellini Aroma Oro zrna kave 1kg

Mješavina Pellini Aroma Oro drži vodeću poziciju u kontinuiranoj proizvodnji u cijeloj Italiji. S minimalnim udjelom od 90% sorti Arabica, značajno se razlikuje od klasične talijanske proizvodnje kava za cappuccino. Upravo zbog svog sastava dobivate vrlo jaku kavu s nepropusnom kremom i srednjim sadržajem kofeina. Kava je tako izravno stvorena za pripremu intenzivnog napitka s prepoznatljivom kremom. Pellini Aroma Oro prikladan je za upotrebu u automatskim aparatima za kavu za pravljenje cappuccina ili espressa. Dobiveni napitak ima uravnotežen okus bez znakova kiselosti s bogatom kremom.

 

Pellini Gran Aroma N. 3 zrna kave 1kg

Zahvaljujući svom jednostavnom receptu, Pellini Gran Aroma je predodređena da vrlo brzo postane apsolutni broj jedan ove pržionice iz Verone. Novost u proizvodnji pržionice Pellini Caffé usredotočena je na sorte proizvedenih na biodinamičkim farmama Srednje i Južne Amerike. Zrna kave prolaze kroz postupak klasičnog pranja kako bi što bolje prenijela svoje aromatične tonove. Udio 100% arapskog lagano prženom klasičnom venecijanskom metodom stvara prekrasan espresso s nježnim tonovima meda i čokolade. Dobivena krema je jaka i savršeno je povezana sa strukturom cijelog napitka. Za ovu smjesu Pellini odabira veća zrna koja mogu prenijeti željeni okus.

PELLINI 

1922. u Veroni jeosnovana pržionica kave Pellini S.p.A. Karakterizira je maksimalan napor za pravljenje najkvalitetnije kave. Snažna volja i odlučnost upravljali su svakom odlukom tvrtke i odražavali su se u svim njezinim aktivnostima vezanim uz razvoj, kvalitetu proizvoda i globalnu suradnju. Kava Pellini, kao jedna od rijetkih talijanskih kava, nosi Kosher certifikat za sve svoje proizvode. Pellini Caffé osvojio je zlatnu medalju na međunarodnim testiranjima kave i vodeći je na tržištu mocha kave. Kave odlikuje visoka kvaliteta s oznakom ISO 9002.Obiteljska pržionica  Pellini fokusira se uglavnom na talijansko tržište na kojem ima snažnu poziciju. Manji postotak proizvodnje se izvozi.