Brazilska sorta Santos Cerrado Dulce miješa se s predivno slatkim kavama podrijetlom iz Afrike, Srednje i Južne Amerike. Zrna se podvrgavaju mokroj preradi, što osigurava precizno i sporo pečenje pojedinih vrsta. Bristot Sublime ima vrlo nisku razinu kiselosti i stoga je pogodan i za osjetljivije potrošače. Tipično, nježno pečenje jamči bogat i kremasti espresso. Kava je pogodna za pripremu espressa i cappuccina.
BRISTOT
Belluno – Dolomiti 1919. godine Domenico Bristot počeo je ovdje raditi na ideji vlastite pržionice. Njegov glavni cilj bio je stvoriti prvoklasnu i jedinstvenu mješavinu visokokvalitetne kave za pripremu savršenog talijanskog espressa. Važan kriterij bio je odabir kvalitetnih zrna kave izravno od poljoprivrednika, prikladno miješanje i upotreba najnovijih tehnologija. Danas, više od 100 godina od svog osnutka, tvrtka nastoji osigurati iste principe u proizvodnji kave kao i njezin osnivač Domenico. Kava Bristot bila je među prvima u Italiji koja se izvozila u europske zemlje, a kasnije i u ostatak svijeta. Marka je također prepoznata po svom ekološkom stavu, a nova paleta ambalaže izrađena je od materijala koji se mogu reciklirati.