Maksimalna težina narudžbe je 28 kg - možete kupiti jos 28Kg.
16%

Lucaffé Vending Premium zrna kave 1kg

INTENZITET:
Izrečena
PJENA:
Gusta
SADRZAJ KOFEINA:
Srednji
UKUS:
Gorka, Slatko
MJESTO PRZENJA:
Lago Di Garda
TEZINA:
1kg
Težina1 kg

15,90  18,90 

12,72  bez PDV-a

119,83 KN 142,44 KN

Nema na zalihi

SKU8021103710834 Categories, , , , Marka

Možda ti se također svidi

Uravnotežena mješavina arabice iz Južne Amerike, Azije i nježnog daška središnje Afrike. Mješavina za pripremu savršenog pravog talijanskog espressa. Snažan, a nježan. Kava je posebno dizajnirana za postizanje izvrsnih rezultata čak i kada se priprema u automatskom aparatu za kavu.
Od prve talijanske pečenjare koja ima patentirani sustav pečenja. Zahvaljujući nježnom prženju kava sadrži 25% više antioksidansa od svoje konkurencije.

LUCAFFÉ

1996. – Lago di Garda – ova mlada marka kave osnovana je u Italiji. Mladi poduzetnik Gian Luca Venturelli uspio je u relativno kratkom vremenu izgraditi brend s međunarodnom prisutnošću. Tvrtka brine o cijelom procesu proizvodnje kave. Vlasnik sam putuje do plantaža i testira uzorke. Isti naglasak stavlja se i na transport zelene kave. Primjerice, ekskluzivna kava Jamaica Blue Mountain uvozi se u malim drvenim bačvama, jer su uvjereni da će samo takvim transportom zadržati specifičnu aromu. Prema tipičnoj talijanskoj metodi prženja, proizvodnja kave je spora s finom kalcinacijom u rotacijskim bubnjevima. Kava ima lagani pikantni dodir s aromom slatke pržene čokolade. Veliki naglasak također je stavljen na grafičku obradu ambalaže i kvalitetu same ambalaže. Gian Luca dizajnira ambalažu kako bi predstavio mješavinu kave i pokrenuo maštu kupca.