Mješavina vrhunske kvalitete Arabike iz Kolumbije i Hondurasa je popunjena kvalitetnim Robustom iz Kenije i Vjetnama u omjeru 90:10.
Ovakav omjer daje smjesi Bella Italia ekstremno gustu kremu sa značajno slatkastim okusom karamela.
Prženje u manjim količinama nego u komercijonalnim pržionicama jamči savršeno prženje pojedinačnog zrnca.
Kava je idealna za pripremu tradicijonalnog talijanskog espressa i ukusnog cappuccina.
Marzotto
1933-VINCENZA- nastala ova tradicijonalna obiteljska pržionica. Kava se i danas ovdje prži izvornom metodom na vatri od drva bukve.
Nakon 30 do 32 minute prženja na vrelom drvetu kava dobije posebno bogat, nježno slatkast okus koji nikad nećete osjetiti standardnim prženim.
Pojedinačne mješavine su pržene u manjim količinama što doprinosi najboljoj kvaliteti kave.
Pržionica se isto specijalizira na proizvode od kave od ječma i proizvode organskih kava.