Maksimalna težina narudžbe je 28 kg - možete kupiti jos 28Kg.
12%

3kg paket Kimbo Aroma Gold, Espresso Classico, Extra Cream zrna kave

MJESTO PRZENJA:
Neapol
Težina3 kg

49,90  56,90 

39,92  bez PDV-a

376,07 KN 428,83 KN

Samo 2 komad(a) na zalihi

Možda ti se također svidi

Kimbo Aroma Gold zrna kave 1kg

Kimbo Aroma Gold 100% Arbica mješavina je najkvalitetnijih zrna arabike iz visokog gorja Srednje i Južne Amerike, odabranih za stvaranje skladne smjese okusa. Savršeno pečenje ove 100% mješavine zrna Arabice naglašava slatki okus kave i bogatu cvjetnu aromu u pozadini. Uz ovu kavu uživajte u slasnom espressu i kremastom cappuccinu.

Kimbo Espresso Classico zrna kave 1kg

Tradicionalna mješavina 60% žitarica arabice i 40% robuste iz srednje i južne Amerike najviše kvalitete uz polagano pečenje. Kava ima nizak sadržaj kofeina, gustu kremu s blagim pikantnim okusom tamne čokolade. Izvrsna smjesa za pripremu espressa ili cappuccina.

Kimbo Extra Cream zrna kave 1kg

Kimbo Extra Cream kava rezultat je pažljivog odabira i obrade zrna kave. Ova srednje pržena smjesa bilježi savršenu ravnotežu između slatkog i kiselog okusa. Dugotrajna bogata krema i uravnoteženo tijelo glavne su prednosti ove mješavine i čine je atraktivnom za sve ljubitelje kave. Kimbo Espresso Bar Extra Cream jedna je od linija proizvoda Espresso Bar koja se sastoji od 6 različitih smjesa zrna u pakiranju 1kg. Sve ove mješavine nude kremasti espresso jedinstvenog okusa i trajne arome. Širok raspon smjesa zadovoljit će i najzahtjevnije ljubitelje. Od snažnog i prepoznatljivog okusa do blago aromatičnog espressa.

KIMBO

1963. – Napulj – Sve se počelo pisati 1950. kada su braća Rubin osnovala Café de Brasil. Kao mladi pomagali su ocu u tradicionalnom obiteljskom kafiću. Popularnost njihovog espressa toliko se proširila u Napulju da su mnogi kupci kavu počeli kupovati od njihove kuće. I tako je jednostavno započela priča o marki KIMBO. Braća su se počela služiti novim tehnikama pakiranja i smislila revolucionarni sustav KIMBO limenki. Njihova kava postala je poznata u cijeloj Italiji pod zaštitnim znakom KIMBO, a kasnije i širom svijeta. Danas je Café de Brasil vrlo jaka financijska grupa koja svoju mrežu kupaca stvara uglavnom kupujući manje pržionice i preuzimajući njihove kupce. Unatoč ovoj ekspanzivnoj politici, uvijek zadržava izvornu kvalitetu pržene kave. O kvaliteti pojedinih mješavina brinu se timovi trgovaca koji zelenu kavu kupuju širom svijeta izravno od uzgajivača. Zahvaljujući ovom sustavu, pržionica KIMBO redovito se svrstava u red najboljih proizvođača kave.