Maksimalna težina narudžbe je 28 kg - možete kupiti jos 28Kg.
9%

3kg paket Hausbrandt Gourmet, Espresso Nonneti, Quallita Rossa zrna kave

MJESTO PRZENJA:
Trieste
Težina3 kg

68,90  75,90 

55,12  bez PDV-a

519,26 KN 572,02 KN

Na zalihi

Možda ti se također svidi

Hausbrandt Gourmet zrna kave 

Mješavina nastala kombinacijom odabranih i plemenitih sorti arabica kava, porijeklom iz Kolumbije (100% arabica). Karakter ove sofisticirane mješavine kave poboljšan je slatkoćom i rafiniranom kiselošću zrna, uz dodatak pikantnih i citrusnih nota. Ova je mješavina posebno mljevena za pripremanje u moka posudama. Kava odabrana i izrađena tradicionalnim načinom i sistemom sporog prženja.

Hausbrandt Quallita Rossa zrna kave 

Jaka kava od finih sorti kave Arabica i Robusta uravnoteženog, blago začinjenog okusa. Zahvaljujući većem udjelu Robuste od 40%, rezultat je intenzivan okus espressa  s glatkom primjesom kruha i bogatom kremom. Kava je izrazito aromatična s tipičnim slatkim tonovima.

Hausbrandt Espresso Nonneti zrna kave 

Hausbrandt Espresso Nonnetti je najstarija  smjesa legendarne talijanske marke. Peče se više od 110 godina. To je prekrasno kremasta smjesa s udjelom od 80% Arabice i 20% odabranih zrna kave Robusta.

HAUSBRANDT

1892.U Trstu je osnovana jedna od najcjenjenijih pržionica u Italiji. Nekoliko je puta dobio nagradu za kavu godine, a marka se temelji na tradicionalnim vrijednostima i kvaliteti. U pogonu za prženje koristi najnovije tehnologije poput strojeva s patentiranom metodom pogona i naknadnim postupnim hlađenjem posude za prženje, tzv. Grevenbroich. Ova tehnologija donosi očuvanje nježne arome. Tvrtka je jedna od prvih koja je svoju kavu pakirala i prevozila u zatvorenim metalnim bačvama. Neraskidiva veza između tradicije i moderne marke pojačana je službenim nazivom tvrtke. S.p.A. Hausbrandt Trst 1892., koji poštuje duh prošlosti i luku u kojoj je tvrtka započela svoj poznati pohod na svijet.