Maksimalna težina narudžbe je 28 kg - možete kupiti jos 28Kg.
14%

3kg paket Danesi Caffé Doppio, Gold Quality, Classico zrna kave

Težina3 kg
Danesi Classico zrna kave 1kg

Nema na zalihi

90,90  105,90 

72,72  bez PDV-a

685,07 KN 798,12 KN

Nema na zalihi

SKU304 Categories, , Marka

Možda ti se također svidi

Danesi Classico zrna kave
Danesi Classico sadrži mješavinu odabranih žitarica brazilske, afričke arabice i robuste sorti uzgojenih u planinama istočne Afrike. Ova mješavina se preporučuje za pripremu espressa. Zahvaljujući 20% visokokvalitetne Robuste, idealno je za pripremu kave s prekrasno gustom pjenom i punim jakim okusom. Danesi Classico obećava izvrsno iskustvo ispijanja kave, a kvaliteta je jednaka cjelokupnoj proizvodnji Danesi.

Danesi Caffé Doppio zrna kave
Danesi Doppio znači pravi talijanski espresso u čistom obliku. Riječ je o mješavini Arabica kava iz Brazila, Kenije i Srednje Amerike prerađene mokrim postupkom za najbolji mogući rezultat. To je nevjerojatna kava i moramo vas upozoriti da je jako zarazna. U Italiji ima gotovo kultni status i prednjači na domaćoj ljestvici kave. Kava će vas posebno iznenaditi punim i nedvosmislenim okusom s niskim udjelom kiselosti. Ima savršenu kremu koja će trajati jako dugo. Mekan je, sladak i uravnotežen.

Danesi Gold Kvalitetna zrna kave
Danesi Caffé Gold predstavlja se kao jaka intenzivna kava jakog vrhnja i ugodno slatkastog okusa. To je mješavina arapskog iz Brazila, Kenije i Srednje Amerike obrađena mokrim sredstvima za najbolji mogući rezultat. Po našem mišljenju, ovo je jedna od najuravnoteženijih mješavina kave ikad stvorenih. Savršeno za sve načine kuhanja kave. Finoća mljevenja može značajno utjecati na njegov tipičan rimski okus, ali bit okusa, aroma i prekrasno nježna krema sa slatkim okusom uvijek su isti.

Danesi
Godine 1905. Alfredo Danesi je osnovao ovaj tradicionalni rimski brend. Bio je svestran poslovni čovjek i osim prženja kave osnovao je nekoliko kafića pod nazivom Nencini i Danesi. Riječ je o obiteljskom poslu, pa je Alfredo svoje iskustvo prenio na sina Giovannija. Pobrinuo se za njegov vrlo uspješan rast i nabavio brend izvan Italije. Do modernizacije brenda došlo je 1990. godine kada je upravljanje brendom preuzela 3. generacija obitelji Alfredo i Roberto. Naglasak na tradiciji prerade kave i vrhunskoj kvaliteti još se više povećao. Zanimljivo je da je 4. generacija na čisto ženski način. Obitelj Danesi od početka brine o kulturi ispijanja tradicionalnog talijanskog espressa diljem svijeta. Zahvaljujući visokoj kvaliteti i nevjerojatnom okusu, nalazi se u časopisu Gurmet među najbolje ocijenjenim kavama na svijetu.