Attibassi Cremadororo zrna kave 1kg
Mješavina Crema d’oro, koja je popularna već dugi niz godina, kombinira tradicionalne brazilske sorte kave Arabica s tipičnim slatkim, intenzivnim okusom i Arabicu iz Srednje Amerike i Etiopije s bogatom cvjetnom aromom. Punosti tijela se dodaje mali dio Robuste. Gotovi espresso ima malu gorčinu, jaku voćnu aromu tropskog voća i kakaa.
Miscela 1918 zrna kave 1kg
Espresso Miscela je počast podrijetlu marke Attibassi i vremenu kada je stvorena. Ova jedinstvena mješavina kave izrađena je od pažljivo odabranih zrna kave Arabica iz Brazila koja kavi daju slatkasti okus, dok zrna iz Srednje Amerike i Etiopije obogaćuju okus aromatičnim elementima. Mala količina zrna Robusta nadopunjuje ovu sjajnu kombinaciju. Smjesa je nastala osjetljivim i polaganim prženjem. Attibassi Miscela Espresso 1918 ukusna je mješavina odabranih zrna kave savršene kremaste pjene i savršenog okusa.
Sublime zrna kave 1kg
Izuzetno uravnotežena mješavina 100% Arabice izrađena od pažljivo odabranih zrna kave porijeklom iz Brazila i opranih sorti iz Indije. Južnoameričke kave poznate su prije svega po slatkom i bogatom okusu. Suprotno tome, savršeno oprana arabica iz Indije obogaćuje smjesu voćnom i cvjetnom aromom. Rezultat je prekrasan glatki i aromatični espresso savršeno usklađen s tijelom i jedinstvena krema.
ATTIBASSI
Bologna 1918. potječe iz tradicionalne talijanske pržionice koju su osnovali Agostino Atti i Marco Bassi. Attibassi je talijanska tvrtka za pečenje s ograničenom proizvodnjom. Stroga kontrola cjelokupnog proizvodnog procesa započinje u vrijeme uzgoja u zemljama podrijetla, gdje povjerenici Attibassija pažljivo odabiru najbolja zrna kave i provjeravaju usklađenost s utvrđenim standardima na plantažama. Nakon isporuke zelene kave u Italiju, oni će u svojim laboratorijima provesti posebna ispitivanja okusa, kemijskog sastava i fizikalnih analiza. Kako bi osigurao dosljednost okusa i arome, Attibassi koristi poseban sustav za pohranu kave za klasifikaciju svake serije zelene kave prema njenim homogenim organoleptičkim svojstvima.