Maksimalna težina narudžbe je 28 kg - možete kupiti jos 28Kg.
18%

3kg paket Bristot Sublime, Tiziano, Classico zrna kave

Težina3 kg

Samo 1 komad(a) na zalihi

Bristot Classico zrna kave 1kg

Nema na zalihi

Samo 6 komad(a) na zalihi

62,90  76,90 

50,32  bez PDV-a

474,05 KN 579,56 KN

Nema na zalihi

Možda ti se također svidi

Bristot Sublime kava u zrnu 1kg
Brazilska sorta Santos Cerrado Dulce miješa se s predivno slatkim kavama podrijetlom iz Afrike, Srednje i Južne Amerike. Zrna se podvrgavaju mokroj preradi, što osigurava precizno i ​​sporo pečenje pojedinih vrsta. Bristot Sublime ima vrlo nisku razinu kiselosti i stoga je pogodan i za osjetljivije potrošače. Tipično, nježno pečenje jamči bogat i kremasti espresso. Kava je pogodna za pripremu espressa i cappuccina.

Bristot Classico zrna kave 1kg
Moderna mješavina kave divne arome priprema se od žitarica iz Gvatemale, Meksika i Kostarike. Bristot Classico odavno je jedna od najpopularnijih kava. Nadopunio ga je Robust iz Obale Bjelokosti i Kameruna, zahvaljujući čemu ima nisku kiselost i gustu kremu. Ovu mješavinu karakterizira orašasta aroma i idealna je za espresso.

Bristot Tiziano u zrnu kave 1kg
Vrhunska mješavina Bristot pečenjara po super cijeni. Bristot Tiziano je pečen od najboljih sorti kave Arabica porijeklom iz Srednje Amerike. 5% udjela Robusta zrna iz Indije daje smjesi predivno laganu kremu s vrlo slatkim orašastim okusom. S druge strane, visok udio arapskog jamči njegov uravnotežen okus.

BRISTOT

Belluno – Dolomiti Godine 1919. Domenico Bristot je ovdje počeo raditi na ideji vlastite pečenjare. Njegov glavni cilj bio je stvoriti prvoklasnu i jedinstvenu mješavinu visokokvalitetne kave za pripremu savršenog talijanskog espressa. Važan kriterij bio je odabir kvalitetnih zrna kave izravno od farmera, prikladno miješanje i korištenje najnovijih tehnologija. Danas, više od 100 godina od svog osnutka, tvrtka nastoji osigurati iste principe u proizvodnji kave kao i njen osnivač Domenico. Bristot kava je među prvima u Italiji izvezena u europske zemlje, a kasnije i u ostatak svijeta. Brend je također propisno prepoznat po svom stajalištu o ekologiji, a njegova nova paleta izrađena je od materijala koji se mogu reciklirati.