Maksimalna težina narudžbe je 28 kg - možete kupiti jos 28Kg.
15%

3kg paket Passalacqua Mekico, Cremador, Harem

Težina3 kg

87,90  103,90 

70,32  bez PDV-a

662,46 KN 783,04 KN

Na zalihi

Možda ti se također svidi

Passalacqua Mekico u zrnu kave 1kg

Passalacqua Mekico kava je jedinstvena mješavina 97% kave Arabica i 3% kave Robusta. Sastav od 8 različitih vrsta Arabice savršeno je izbalansiran, pun i začinjen. Tko preferira tamno pečenje s kvalitetnim okusom bit će jako zadovoljan. Passalacqua je asortiman visokokvalitetnih kava i koristi najkvalitetnija pržena zrna iz stare napuljske tradicije. Pečenje je sporo i dugo traje. Tako se dobiva vrlo zdrav espresso s niskim sadržajem kiselina i kofeina.

Passalacqua Cremador kava u zrnu 1kg

Passalacqua Cremador kava uvijek sadrži najmanje 70% Arabica kava nadopunjenih sortama Grand Cru Robusta i nudi izvrstan omjer kvalitete, punoće i okusa. Prekrasno tamno pečena smjesa oduševit će svakog sladokusca prekrasnom kremom od lješnjaka. Passalacqua je asortiman visokokvalitetnih kava i koristi najkvalitetnija pržena zrna iz stare napuljske tradicije. Pečenje je sporo i dugo traje. Tako se dobiva vrlo zdrav espresso s niskim sadržajem kiselina i kofeina.

 

Passalacqua Harem kava u zrnu 1kg

Passalacqua Harem kava, kao i New York, sadrži udio najekskluzivnijih i najskupljih kava na svijetu, Jamaica Blue Mountain. Ova kava potječe iz plavih jamajčanskih planina, koje se protežu u istočnoj Jamajci i čine najduže planine na Karibima. Ova izvrsna kava ima pun okus s nježnom cvjetnom aromom. Passalacqua je asortiman visokokvalitetnih kava i koristi najkvalitetnija pržena zrna iz stare napuljske tradicije. Pečenje je sporo i dugo traje. Tako se dobiva vrlo zdrav espresso s niskim sadržajem kiselina i kofeina.

PASSALACQUA

1948. – Napulj – započinje svoj put mala obiteljska pečenjara. Njezina prva pržionica uspjela je ispeći simboličnih 5 kg kave. Mala trgovina u Napulju sa strojem za prženje malih serija kave postupno je narasla do današnjeg oblika. Danas tvornica Passalacqua ima 5000 m2, potpuno je automatizirana i može proizvesti do 3,5 tone kave na sat. Ovaj kultni napuljski brend nudi užitak tipičnog tamnog prženja, a posljednjih godina ova je kava postala jedna od najboljih na talijanskom tržištu.