Maksimalna težina narudžbe je 28 kg - možete kupiti jos 28Kg.
14%

3kg paket Vergnano Antica Bottega, Espresso, Gran Aroma zrna kave

Težina3 kg

49,90  57,90 

39,92  bez PDV-a

376,07 KN 436,36 KN

Na zalihi

Možda ti se također svidi

Vergnano Antica Bottega zrna kave 1kg

Antica Bottega svojim sastavom od 90% zrna Arabice i 10% zrna Robusta sugerira nizak sadržaj kofeina i visok intenzitet okusa. Ciklus prženja varira ovisno o podrijetlu zrna kave. Polako prženje smjese Antica Bottega jamči slatki okus, blagu kiselost i glatke voćne tonove. Zaljubit ćete se u prepoznatljiv okus ove kave i izvrsnu kremu.

Vergnano Espresso zrna kave 1kg

Izbor mješavine Vergnano Espresso sadrži 80% kave Arabica i 20% Robusta. Ovu kavu odabiru zahtjevni klijenti koji od kave očekuju zajamčenu kvalitetu i svježinu. Prerađena zrna kave Vergnano podvrgnuta su detaljnom pregledu optičkog senzora. Ispituje se svako zrno, njegova veličina, prženje, površinska struktura i moguća oštećenja.

Zrna kave Vergnano Gran Aroma 1kg

Mješavina Vergnano Gran Aroma predstavlja savršeno uravnoteženu aromu najboljih kava Arabica iz Srednje Amerike i Robuste iz Afrike u omjeru 60:40. Arabica je prilično lagana, a nadopunjuje je čokoladna Robusta intenzivne arome. Kava ima bogat i dugotrajan okus koji će se svidjeti ne samo zahtjevnim kupcima. Zahvaljujući posebnom pakiranju, zadržava aromu i svježinu. Mješavina nudi kremastu i dobro strukturiranu kavu.

VERGNANO

1882. – Torino Chieri – Osnovana je ova tradicionalna marka kave, povezana s talijanskom kulturom i poviješću. Domenico Vergnano otvorio je malu trgovinu, koja se kasnije počela specijalizirati za prženje i prodaju kave. Tridesetih godina prošlog stoljeća Vergnano je kupio plantažu kave u Keniji. Zahvaljujući stalnoj opskrbi kavom po povoljnoj cijeni, izgradio je prve tri trgovine kavom u Torinu, Chieriju i Albi. Sedamdesetih je u Santeni sagradio tvornicu i tako postao jedan od najprestižnijih talijanskih pržionica. Trenutno Vergnano ima tvornicu s površinom većom od 8000 m2 i 9 automatskih proizvodnih linija te je jedan od najvećih proizvođača kave u Italiji. Pržionica se od početka usredotočila na odabir najcenjenijih vrsta kave, koje rastu na većim nadmorskim visinama u posebnim klimatskim uvjetima iz zemlje bogate mineralnim solima poput Haitija, El Salvadora, Kostarike i Gvatemale. Praćenje kvalitete započinje prije nego što uzgoj kave započne korištenjem prirodnog komposta na farmama koje proizvode za Vergnano, jer je to jedina metoda koja omogućuje uzgoj ukusnih zrna kave.